Pandemi (COVID-19) Nedeniyle Yenilenen Yarıyıl İçi Çalışmaları (VİZE) Programı ve Uygulama Esasları İlan Edilmiştir.

24 Nisan 2020 Cuma

-UYGULAMA ESASLARI-

1. Yarıyıl içi çalışmalar 11. Haftaya kadar işlenen konuları kapsamakta (Yüz yüze işlenen ilk 5 hafta konuları ve sonrasındaki 6 hafta UZEM sistemine yüklenen konular) olup, bu çalışmalar E-DERS sistemine 27.04.2020-30.04.2020 tarihlerine tekabül eden 11. Hafta Yarıyıl İçi Çalışması olarak “YARIYIL İÇİ ÇALIŞMA”, “YARIYIL İÇİ ÇALIŞMA ÖDEV ADI” altında öğrencilere duyurulacaktır.

2. Yarıyıl İçi Çalışmaların SON TESLİM TARİHİ OLAN 15.05.2020 SAAT: 23.59’a kadar öğrenciler hazırlamış oldukları çalışmalarını E-DERS sisteminde 11. HAFTA ÖDEV YÜKLEME SEKMESİNE yüklemek zorundadır. Yarıyıl İçi Çalışmalar YALNIZCA E-DERS ya da ilgili öğretim elemanının talep ettiği sistemler (Google Classroom) üzerinden yüklenmelidir. Bunların dışında herhangi bir yöntemle (Posta, E-Posta, Faks vb.) ya da bu tarihten sonra gönderilen çalışmalar dikkate alınmayacak ve öğrencilerin Yarıyıl İçi Çalışma Notu (VİZE) 0 (Sıfır) olarak değerlendirilecektir. Trabzon Üniversitesi’nin 10.04.2020 tarih ve 26 Sayılı Senato kararı 1. Madde d bendi gereğince Yarıyıl İçi Çalışmanın (VİZE) yıl sonu başarı notuna katkısı %25, Yarıyıl Sonu (FİNAL) sınavının katkısı ise %75’tir.

3. Yarıyıl İçi Çalışmalar dersin sorumlusu öğretim elemanı tarafından ilgili tarihlerde sisteme yüklenecek ve sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için E-DERS sistemi üzerinden öğrencilerin yaşayabileceği olası sorunları ortadan kaldırmaya çalışacaklardır.

TÜM BÖLÜMLERİN/PROGRAMLARIN YARIYIL İÇİ ÇALIŞMALARI (VİZE) PROGRAMINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ!..