Yüksekokulumuz Birinci ve İkinci Ek Mezuniyet Sınav Programları İlan Edilmiştir.

Yüksekokulumuz, 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı BİRİNCİ VE İKİNCİ EK MEZUNİYET Sınav Programları Yayımlanmıştır. Bölümlerin/programların sınav programlarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NOT: Türk Dili I, Türk Dili II ile Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II derslerine ait sınavlar Dr. Öğr. Üyesi Çiğdem KARIŞ tarafından Vakfıkebir MYO'da yapılacaktır.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bankacılık ve Sigortacılık Programı 1. Ek Mezuniyet Programına (Güncellenmiş) Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Bankacılık ve Sigortacılık Programı 2. Ek Mezuniyet Programına (Güncellenmiş) Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Maliye Programı 1. Ek Mezuniyet Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Maliye Programı 2. Ek Mezuniyet Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 1. Ek Mezuniyet Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 2. Ek Mezuniyet Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

İşletme Yönetimi Programı 1. Ek Mezuniyet Programına (Güncellenmiş) Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

İşletme Yönetimi Programı 2. Ek Mezuniyet Programına (Güncellenmiş) Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 1. Ek Mezuniyet Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı 2. Ek Mezuniyet Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı Önlisans Akademik Takviminde daha önce belirtilen, azami süresini dolduran öğrenciler (sadece 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında kayıt olanlar) için yapılacak olan azami süre sonu sınavları yapılacaktır. Önlisans programlarından 4 yılını (8 yarıyıl) tamamlayan öğrencilere sınava girme koşullarını yerine getirmeleri durumunda başarısız oldukları bütün dersler için aşağıda belirtilen tarihlerde 2 (iki) ek sınav hakkı verilecektir.

Üniversitemiz Önlisans Eğitim-Öğretim Yönetmeliğine ulaşmak için tıklayınız.