Bu abonelik ile size her gün eklenen HABER, DUYURU, ETKİNLİK ve MESAJ bilgileri mail olarak gönderilecektir.
KABUL EDİYORSANIZ abone olabilirsiniz.
Abone OL dedikten sonra girmiş olduğunuz e-posta adresinize gelen onay linkini tıklamanız gerekmektedir.
MenuMenu
- 14 Open submenu ( Hakkımızda) Hakkımızda
- 5 Open submenu ( Bölümler) Bölümler
- 7 Open submenu ( Personel) Personel
- 17 Open submenu ( Öğrenci) Öğrenci
- 6 Open submenu ( Uzaktan Eğitim) Uzaktan Eğitim
- 19 Open submenu ( Kalite) Kalite
- 7 Open submenu ( İç Kontrol) İç Kontrol
- 3 Open submenu ( Mezun) Mezun
- Sıkça Sorulan Sorular
- 6 Open submenu ( İletişim) İletişim
Sonuç Bulunamdı...
- Genel Bilgiler
- Tarihçe
- Misyon Ve Vizyon
- 3 Open submenu (Yönetim )Yönetim
- 3 Open submenu (Kurullar )Kurullar
- 2 Open submenu (Kurul Kararları )Kurul Kararları
- 9 Open submenu (Komisyonlar )Komisyonlar
- Mevzuat
- Organizasyon Şeması
- Yüksekokul Müdürümüzün Mesajı
- Önceki Müdürlerimiz
- 5 Open submenu (Sayılarla Yüksekokulumuz )Sayılarla Yüksekokulumuz
- İmkanlarımız
- 5 Open submenu (Basında Biz )Basında Biz
- Akademik Teşvik Başvuru Ve İnceleme Komisyonu
- 2 Open submenu (Birim Kalite Komisyonu )Birim Kalite Komisyonu
- Burs İnceleme Ve Değerlendirme Komisyonu
- Etik Komisyonu
- Birim Stratejik Plan Çalışma Komisyonu
- Sıfır Atık Birim Komisyonu
- Tespit Ve İmha Komisyonu
- Yatay Geçiş Komisyonu
- Kantin Denetleme Komisyonu
Close submenu (Birim Kalite Komisyonu )Birim Kalite Komisyonu Menu/ Hakkımızda/Komisyonlar /Birim Kalite Komisyonu
Close submenu (Sayılarla Yüksekokulumuz )Sayılarla Yüksekokulumuz Menu/ Hakkımızda/Sayılarla Yüksekokulumuz
- 2 Open submenu (Finans-bankacılık Ve Sigortacılık Bölümü )Finans-bankacılık Ve Sigortacılık Bölümü
- 1 Open submenu (Yönetim Ve Organizasyon Bölümü )Yönetim Ve Organizasyon Bölümü
- 1 Open submenu (Muhasebe Ve Vergi Bölümü )Muhasebe Ve Vergi Bölümü
- 1 Open submenu (Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü )Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü
- 1 Open submenu (Ulaştırma Hizmetleri Bölümü )Ulaştırma Hizmetleri Bölümü
Close submenu (Finans-bankacılık Ve Sigortacılık Bölümü )Finans-bankacılık Ve Sigortacılık Bölümü Menu/ Bölümler/Finans-bankacılık Ve Sigortacılık Bölümü
Close submenu (Yönetim Ve Organizasyon Bölümü )Yönetim Ve Organizasyon Bölümü Menu/ Bölümler/Yönetim Ve Organizasyon Bölümü
Close submenu (Muhasebe Ve Vergi Bölümü )Muhasebe Ve Vergi Bölümü Menu/ Bölümler/Muhasebe Ve Vergi Bölümü
Close submenu (Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü )Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü Menu/ Bölümler/Pazarlama Ve Reklamcılık Bölümü
Close submenu (Ulaştırma Hizmetleri Bölümü )Ulaştırma Hizmetleri Bölümü Menu/ Bölümler/Ulaştırma Hizmetleri Bölümü
- Öğrenci Bilgi Sistemi (ubys)
- Öğrenci Numarası/ E-posta Öğrenme
- 5 Open submenu (Kayıt İşlemleri )Kayıt İşlemleri
- 2024-2025 Bahar Dönemi Ders Programı
- 2024-2025 Bahar Dönemi Sınav Programları
- Mazeret Sınavı Talep Formu
- Akademik Takvim
- Ders Bilgi Paketi
- Onaylı Ders İçerikleri
- Başarı Notunun Değerlendirilmesi
- Staj İşlemleri
- Yatay Geçiş İşlemleri
- Dikey Geçiş Sınavı (dgs) İşlemleri
- Yaz Okulu İşlemleri
- Sınavsız İkinci Üniversite
- Formlar
- Öğrenci Memnuniyet Anketi
- Birim Faaliyet Raporları
- Kalite Politikamız
- Kalite Güvence Sistemi
- 2 Open submenu (Birim Kalite Komisyonu )Birim Kalite Komisyonu
- Birim Danışma Kurulu
- Kurum İçi Değerlendirme Raporları
- 2 Open submenu (Kurum İçi Değerlendirme Raporları Ekleri )Kurum İçi Değerlendirme Raporları Ekleri
- Bölüm Öz Değerlendirme Raporları
- Üniversite Kalite Güvence Yönergesi
- İş Akış Süreç Ve Şemaları
- 1 Open submenu (Araştırma-geliştirme )Araştırma-geliştirme
- 3 Open submenu (Toplumsal Katkı )Toplumsal Katkı
- Kanun Ve Yönetmelikler
- Kamu Hizmet Standartları
- Hizmet Envanteri
- Hassas Görevler
- 2 Open submenu (Stratejik Plan )Stratejik Plan
- Görev Tanımları
- Özgeçmiş Örneği
Close submenu (Kurum İçi Değerlendirme Raporları Ekleri )Kurum İçi Değerlendirme Raporları Ekleri Menu/ Kalite/Kurum İçi Değerlendirme Raporları Ekleri