2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Sınav Programları Yayımlanmıştır.

Yüksekokulumuz, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi VİZE (14.11.2022-18.11.2022), MAZERET (26.12.2022- 30.12.2022), FİNAL (02.01.2023-13.01.2023) ve BÜTÜNLEME (19.01.2023-23.01.2023) Sınav Programları Yayımlanmıştır. Bölümlerin/programların sınav programlarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NOT: UZEM dersleri de dahil olmak üzere tüm sınavlar Vakfıkebir MYO'da YÜZ YÜZE gerçekleştirilecektir.

ÖNEMLİ UYARI: İşletme Yönetimi Programı birinci sınıf dersi olan "VISY1015 Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı" ile Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı birinci sınıf dersi "VHIP1009 Temel Bilgi Teknolojileri" derslerinin Vize ve Mazeret Sınavları yapılmayacaktır. Vize ve Mazeret Sınavları yerine performans ödevleri şeklinde puanlama yapılacaktır. Dersin öğretim üyesi ile kokoc@trabzon.edu.tr mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Bankacılık ve Sigortacılık Programı Güz Dönemi Sınav Programlarına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Maliye Programı Güz Dönemi Sınav Programlarına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Güz Dönemi Sınav Programlarına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

İşletme Yönetimi Programı Güz Dönemi Sınav Programlarına  Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..