“Vakfıkebir MYO 4. Geleneksel Mustafa Turupçu Anma Satranç Turnuvası” başvuruları başlıyor.

Trabzon Üniversitesi bünyesinde yer alan tüm Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin katılabileceği “4. Geleneksel Mustafa Turupçu Anma Satranç Turnuvası”, Vakfıkebir MYO ve Türkiye Satranç Federasyonu'nun katkılarıyla bu yıl 23 Aralık 2022 Cuma günü Vakfıkebir MYO Yerleşkesi'nde gerçekleştirilecektir.

Turnuvaya ilişkin başvuru bilgileri aşağıda yer almaktadır.

✅Başvuru formu online olarak eksiksiz doldurularak gönderilmelidir. Online başvuru için https://tinyurl.com/VakfikebirMYO4satranc linkini tıklayınız. (Başvuru Linki 01 Aralık 2022 Perşembe Saat: 07.00'da aktif hale gelecektir.)

✅Başvurular 21 Aralık 2022 Çarşamba Günü Saat: 23.59'a kadar yapılacaktır.

✅Turnuva tarihi ve başlama saati: 23 Aralık 2022 Cuma Saat: 10.00.

✅Satranç Turnuvasına başvurular, Trabzon Üniversitesi'ne bağlı Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından yapılabilecektir. Başvurular, her Meslek Yüksekokulu için 10 (On) kişi kontenjanla sınırlıdır. Kontenjan sıralamasında Turnuvaya başvuru anındaki tarih ve saat/dakika dikkate alınacaktır.

✅Turnuva katılımcılarının 23 Kasım 2022 Cuma günü en geç saat 09.30'da Vakfıkebir MYO Yerleşkesi'nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

✅Satranç turnuvası ile ilgili tüm bilgilendirme işlemleri WhatsApp grubu üzerinden Türkiye Satranç Federasyonu Yetkilileri tarafından yapılacaktır.

✅ İletişim: 0 (462) 455 46 80