2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Mezuniyet (Tek Ders) Sınav Programı Yayınlanmıştır.

Yüksekokulumuz, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi MEZUNİYET (TEK DERS) Sınav Programları Yayımlanmıştır. Mezuniyet sınavları E-sınav-2 sistemi üzerinden gerçekleştirilecektir. Her bir derse ilişkin sınav bilgileri dersin öğretim elemanı tarafından sisteme eklenecek ve öğrenciler bu doğrultuda hazırladıkları içerikleri ilgili tarih ve saat aralığında yine sisteme geri yükleme yapacaklardır. Bölümlerin/programların sınav programlarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Bankacılık ve Sigortacılık Programı Bahar Dönemi Mezuniyet (Tek Ders) Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Maliye Programı Bahar Dönemi Mezuniyet (Tek Ders) Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Bahar Dönemi Mezuniyet (Tek Ders) Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

İşletme Yönetimi Programı Bahar Dönemi Mezuniyet (Tek Ders) Programına Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı Bahar Dönemi Mezuniyet (Tek Ders) Programına  Ulaşmak İçin TIKLAYINIZ!..

Transkriptlerinde tanımlı müfredatlarında yer alan tüm derslerden başarılıp olup, ancak 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi sonunda,  sadece bir dersten devamsızlık hariç, harf notuyla başarısız olan (ilgili dersin yarıyıl sonu sınavına girebilme şartlarını yerine getirmiş olan öğrenciler) öğrencilere başarısız oldukları ders için ilgili mevzuta gereği mezuniyet sınavı hakkı verilir.

Mezuniyet sınavı MADDE 18 – (1) Mezuniyetlerine bir dersi kalan öğrencilere; bütünleme sınavından sonra on beş işgünü içinde ve akademik takvimde belirtilen zamanda yapılmak üzere, başarısız dersi için mezuniyet sınavı yapılır. (2) Öğrencilerin mezuniyet sınavına girebilmeleri için, ilgili dersin yarıyıl sonu sınavına girebilme şartlarını yerine getirmiş olmaları zorunludur. (3) Mezuniyet sınavında başarılı olabilmek için dersin bulunduğu yarıyıl ortalaması 2,00 ve üstünde ise 100 üzerinden en az 50, yarıyıl ortalaması 2,00 değerinin altında ise en az 60 puan almak zorunludur. Mezuniyet sınavı başarı notunun belirlenmesinde yarıyıl içi çalışmaları değerlendirmeye katılmaz. Harfli not sistemine dönüşüm işleminde mutlak not sistemi kullanılır. Sınavda alınan harfli not, o dersin ilgili dönemdeki başarı notu yerine geçer. (4) Mezuniyet sınavında alınan not, mezuniyet sınavına girilen dersin yarıyılı ortalamasında dikkate alınmaz, öğrencinin genel not ortalamasında dikkate alınır.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE, 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ MEZUNİYET SINAVLARINDA BAŞARILAR DİLERİZ...

Üniversitemiz Ön Lisans, Lisans ve Lisansüstü Programlarında 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi İle Sınırlı Kalmak Kaydıyla Tüm sınavların ÇEVRİMİÇİ gerçekleştirileceğine ilişkin Senato Kararı için tıklayınız...

NOT: Aşağıda öğrencilerimizin E-SINAV-2 sistemine ilişkin ihtiyacı olabilecek bilgiler yer almaktadır.

E-Ders Platformu Giriş Bilgileri:

Platform Giriş Linki: https://esinav2.trabzon.edu.tr/login/index.php
Kullanıcı adı: Öğrenci numarası
Şifre: T.C kimlik numarasının ilk 2 ve son 3 hanesi

E-Sınav Platformu

Sınavlara Erişim

Test Türü Sınavlar

Yazılı ve Ödev Türü Sınavlar

Deneme Sınavı

Canlı Yardım

•  Bir sorun yaşarsam nasıl yardım alabilirim?
  • Ayrıca, UZEM Çağrı Merkezi Sorumlularınız ile mail üzerinden de iletişim kurabilirsiniz. Bölümlerinizin/programlarınızın Çağrı Merkezi Sorumlularına ait bilgiler aşağıdaki tabloda yer almaktadır.

Program Çağrı Merkezi Sorumlusu E-Posta Adresi
Bankacılık ve Sigortacılık Öğr. Gör. Esin SAYLAN esinsaylan@trabzon.edu.tr
Maliye Öğr. Gör. Esin SAYLAN esinsaylan@trabzon.edu.tr
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Öğr. Gör. Yüksel KELEŞ yukselkeles@trabzon.edu.tr