Yüksekokulumuz 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı Yayımlanmıştır.

Yüksekokulumuz, 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi Ders Programı Yayımlanmıştır. Bölümlerin/programların ders programlarına aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

NOT: Programda UZEM şeklinde yer alan dersler Uzaktan Eğitim şeklinde asenkron olarak çevrimiçi (online) ortamda işlenecektir. Bunun haricindeki diğer tüm dersler sınıf ortamında YÜZYÜZE bir şekilde işlenecektir.

Bankacılık ve Sigortacılık Programı Güz Dönemi Ders Programına Ulaşmak için TIKLAYINIZ!..

Maliye Programı Güz Dönemi Ders Programına Ulaşmak için TIKLAYINIZ!..

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı Güz Dönemi Ders Programına Ulaşmak için TIKLAYINIZ!..

İşletme Yönetimi Programı Güz Dönemi Ders Programına Ulaşmak için TIKLAYINIZ!..