Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu

Kadın Voleybol Takımımız İkincil Ödülü Aldı

Trabzon Üniversitesi Rektörlüğü 2021-2022 Spor Şenlikleri kapsamında Fatih Yerleşkesi'nde düzenlenen Ödül Töreni'nde Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu Kadın Voleybol Takımımız Turnuva İkincilik Kupasını aldı.

Etkinliklerin düzenlenmesindeki katkılarından dolayı başta Trabzon Üniversitesi Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu'ya, Kadın Voleybol Turnuvası sürecinde okulumuz takımına desteklerinden dolayı Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Tolga ERGÜN'e, Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fatih ÇELİK'e, Takım Koordinatörü Öğr. Gör. Sayinur ŞAKI'ya, Yüksekokul Sekreteri Mustafa GELİR ile katkı sağlayan tüm iç ve dış paydaşlarımıza şükranlarımızı sunuyor ve Yüksekokulumuza kupa kazandıran Kadın Voleybol Takımımızı tebrik ederek başarılarının devamını diliyoruz.

Menüyü Kapat