"Sektörle İlk Adımlar": Öğrencilerimiz Gazeteciler ile Bir Araya Geldi.

Bölgenin önemli basın kuruluşlarından olan Kuzey Ekspres Gazetesi'nin Sorumlu Yazı İşleri Müdürü Meryem Akgün ve Reklam ve Pazarlama Müdürü Neslihan Yıldız Ustaoğlu, Vakfıkebir MYO Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinlikte Halkla İlişkiler ve Tanıtım Programı öğrencilerimiz ile bir araya geldi. Sektör temsilcileri, öğrencilerimize sektördeki güncel gelişmeler, basın ve halkla ilişkilerin önemi, reklam-pazarlama stratejileri konusunda değerli bilgiler aktardı. Akgün, öğrencilere basın bülteni yazım süreçleri, medya etiği ve sektördeki değişimlere dair önemli içgörüler sunarken, Yıldız Ustaoğlu ise, reklam ve pazarlamanın dinamiklerini vurgulayarak öğrencilere ilham verici bir perspektif sağladı. Etkinlik sonunda Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Tolga Ergün tarafından Akgün ve Yıldız Ustaoğlu'na teşekkür belgesi takdim edildi.