Katılım Finans Sistemi konulu webinar düzenlendi

29.02.2024 Perşembe günü saat 10'da Türkiye Katılım Bankaları Birliliği (TKBB) Genel Sekreteri Sayın İsmail VURAL'ın konuşmacı ve Meslek Yüksekokul Müdürümüz Doç. Dr. Tolga ERGÜN'ün moderatör olarak katıldığı Dünyada ve Türkiye'de Katılım Finans Sistemi konulu webinar yapıldı.

Webinarda Katılım Finans Sisteminin Dünyada ve Türkiye’deki gelişim süreci, küresel finans sistemi içindeki yeri ve öneminden bahsedildi, ayrıca katılım finans sisteminin işleyişi ve sunduğu enstrümanlar ele alındı. Son olarak, katılım finans sisteminin küresel finans sistemine alternatif olarak, bilinirliği, önemi ve pazar payının hem dünyada hem de Türkiye'de giderek arttığı vurgulandı.

Webinar sonunda okul müdürümüz Doç. Dr. Tolga ERGÜN, detaylı sunum ve katkılarından dolayı İsmail VURAL'a teşekkür etti.

Webinerin tamamını izlemek izlemek için TIKLAYINIZ!.