Vakfıkebir MYO 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında derece yapan öğrencilere Plaket ve Başarı Belgesi Verildi.

Trabzon Üniversitesi Vakfıkebir MYO 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında dereceye girerek mezun olan öğrencilerimize Plaket ve Başarı Belgesi takdim edildi.

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Tolga Ergün tarafından Yüksekokul 1.'si Maliye Programı öğrencisi Meryem Sağlam'ı temsilen Aleyna Durmuş'a Birincilik Plaketi ve Başarı Belgesi verildi.

Yüksekokul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Serdal Atay tarafından, Yüksekokul 2.'si Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı öğrencisi Nesrin Naimoğlu Mustamandı'ya İkincilik Plaketi ve Başarı Belgesi takdim edildi.

Yüksekokul Müdür Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Fatih Çelik tarafından Yüksekokul 3.'sü Bankacılık ve Sigortacılık programı öğrencisi Aleyna Durmuş'a Üçüncülük Plaketi ve Başarı Belgesi verildi.

İlgili Resimler