Vakfıkebir MYO Öğrencileri TÜBİTAK'tan Proje Desteği Aldı.

Yükseokulumuz öğretim üyelerinden Doç. Dr. Esra ATABAY danışmanlığında hazırlanan ve Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı 2. Sınıf öğrencimiz Selin TAN’ın yürütücülüğünü yaptığı “Günümüzde Sosyal Medyada En Çok Tartışılan Muhasebe Konuları: Twitter Tabanlı Bir Araştırma” başlıklı çalışma ile Maliye Programı 2. Sınıf öğrencimiz Nazende ALLUŞOĞLU’nun yürütücülüğünü yaptığı “İktisadi Programlarda Farklı Alanlarda Kayıtlı Ön-lisans Öğrencilerinin Akademik ve Mesleki Gelişimlerine Yönelik Eğitsel Beklentileri: Vakfıkebir MYO Örneği” başlıklı çalışmalar, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı kapsamında TÜBİTAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı tarafından desteklenmeye layık görülmüştür.

Başta öğretim üyemiz Doç. Dr. Esra ATABAY olmak üzere öğrencilerimizi tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.