Vakfıkebir MYO, Tonya MYO ve Çarşıbaşı MYO Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Vakfıkebir MYO Ev Sahipliğinde Gerçekleşti.

Yüksekokulumuz ev sahipliğinde ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer Hocamızın başkanlığında Üniversitemiz Çarşıbaşı MYO, Tonya MYO ve Vakfıkebir MYO kapsamında 2022-23 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı yapıldı.

Yüksekokul Müdürlerinin birimlerine ilişkin sunumlarıyla başlayan toplantıda güz döneminde gerçekleşen Eğitim-Öğretim, Bilimsel, Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetler ile başarı konularına değinildi. Ayrıca bahar dönemi ve sonrasına ilişkin projeksiyon çizilerek, hedefler belirtildi. Sunumların ardından Akademik Personellerin görüş ve önerileri istişare edildi.

Etkin ve verimli geçen toplantıya katılım sağlayan başta Rektör Yardımcımız Atilla Hocamız olmak üzere, kardeş Meslek Yüksekokulu Hocalarına ve Yüksekokul Hocalarımıza teşekkür ederiz