Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu

Ulaşım


ULAŞIM


Vakfıkebir ilçesi Ülkemizin önemli karayollarından birisi olan Karadeniz Sahil Otoyolu üzerinde bulunmaktadır. Ayrca Vafıkebir ilçesi, Trabzon şehir merkezine 45 km uzaklıkta bulunmaktadır. Bu uzaklık, araç marifeti ile ortalama olarak 40 dakika süreye karşılık gelmektedir.

VAKFIKEBİR-TRABZON MERKEZ



 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından BEŞİKDÜZÜ-VAKFIKEBİR-KTÜ arasındaki seferde, Vakfıkebir ilçemize  ulaşım hizmeti verilmektedir. Trabzon şehir merkezine veya Vakfıkebir ilçe merkezine ulaşımda önemli bir sorun yaşanmamaktadır. Düzenli olarak Trabzon-Vakfıkebir güzergâhında dolmuş seferleri de bulunmaktadır. Trabzon'dan dolmuşlar, Moloz mevkiinden hareket etmektedir. Vakfıkebir İlçesinden ise Vakıfbank Mevkiindeki Işıklar (dörtyol) durağından hareket etmektedir. Belediye Otobüsü ulaşımı için KART kullanmak zorunludur. KART, Vakfıkebir ilçe merkezi ile Trabzon şehir merkezinde bulunan bazı marketlerden ve Atapark'ta bulunan Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden temin edilmektedir.Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ulaşım bilgileri için tıklayınız. 


Hafta içi ve Hafta sonu yapılan belediye otobüs seferlerinin saatleri şöyledir: (Güncelleme: 04.05.2021)


Vakfıkebir ilçesi, Trabzon Üniversitesi Söğütlü Kampüsüne 35 km uzaklıktadır. Bu uzaklık, araç marifeti ile ortalama olarak 30 dakika sürmektedir.




Vakfıkebir ilçesi, Trabzon Uluslararası Havalimanına 52 km uzaklıktadır. Bu uzaklık araç marifeti ile ortalama olarak 45-60 dakikaya karşılık gelmektedir.



 
Menüyü Kapat